Border Link, pune la dispozitia clientilor solutii optime de transport, logistica si intocmirea  formalitatilor vamale, asigurandu-ne ca activitatea noastra in interesul clientului se desfasoara la standarde inalte de calitate si nu exista proiect prea mare sau prea mic pentru noi, avantajul nostru fiind capacitatea de combinare si optimizare a serviciilor pe care le oferim clientilor nostri. In plus, investim permanent in dezvoltarea companiei noastre, pentru a fi mereu in masura sa oferim servicii complete si de inalta calitate.

Compania ofera  transport si expeditii de marfuri la nivel national si international, in system door-to-door, incarcari complete si partiale / grupaje. Avem posibilitatea expedierii si preluarii marfurilor la nivel global, beneficiind de parteneriatul unor companii de prestigiu in domeniu, utilizand toate modalitatile de transport necesare:

  • transport rutier
  • transport maritim
  • transport aerian
  • transport feroviar

 

Toate solutiile de transport propuse de noi sunt personalizate in functie de necesitatile si particularitatile fiecarui client, urmarind realizarea unui raport optim intre timpul de tranzit al marfurilor, modul de transport  si costurile necesare

Serviciile de logistica pe care le punem la dispozitia clientilor nostri includ planificarea, organizarea, efectuarea si controlul fiecarui flux de marfuri, incepand cu colectarea de la furnizori, transportul, manipularea, depozitarea si conditionarea marfurilor si finalizand cu distributia lor catre clientii finali.

Folosind solutiile unui principal partener furnizor de logistica, clientii nostri beneficiaza de o serie de avantaje, cum ar fi cresterea veniturilor, profitabilitatea sporita, reducerea investitiilor de capital, reducerea costurilor de operare, economisirea resurselor manageriale si apropierea de clienti datorita livrarilor mai rapide la un nivel calitativ superior.

Iata cateva servicii din cadrul acestui lant logistic:

▪ Proiectare supply chain
▪ Colectarea marfurilor
▪ Depozitarea marfurilor in regim vamal sau liber
▪ Manipularea si pregatirea marfurilor pentru livrare/distributie
▪ Livrarea marfurilor
▪ Asigurarea marfurilor pe timpul transportului si a depozitarii
▪ Efectuarea formalitatilor vamale de import/export
▪ Preluarea/predarea tuturor documentelor la sediul clientului
Pentru toate operatiunile de comert extracomunitar, compania noastra ofera servicii de consultanta vamala si reprezentare in orice birou vamal din Romania. Astfel, preluam si pregatim documentatia necesara in conformitate cu legislatia in vigoare, efectuam operatiuni vamale de import, export, definitive sau temporare si facilitam accesul la depozite si antrepozite vamale.