CONSULTANTA VAMALA

Posted by Gdp Soft
Category:

Activitatea de transport de marfa este simpla pentru client atunci cand firma de transport cu care lucreaza ofera servicii de la A la Z. De aceea am ales sa oferim toate serviciile necesare unui transport, indiferent de rutele alese si de tipul de transport (maritim, aerian, rutier).

Consultanta vamala este un serviciu pe care il recomandam, deoarece veti fi scutit de foarte multe activitati la care probabil nu doriti sa luati parte. Avand parteneri de incredere, putem prelua aceasta responsabilitate si va putem oferi toata gama de servicii personalizate pentru transportul dumneavoastra.

Servicii de Consultanta Vamala

Activitatile vamale va pot ocupa mult timp, recomandam clientilor nostrii sa acceseze toata gama de servicii de consultanta vamala oferite.
Angajatii nostrii specializati in consultanta vamala vor pregati declaratiile de import si export, formalitati de tranzit, plata taxelor, depozitul legal, etc.
In caz de nevoie, va putem depozita incarcatura in antrepozit si putem programa livrarea acesteia dupa finalizarea formalitatilor vamale.

Pentru ca transportul dumneavoastra sa se desfasoare rapid si in siguranta, va recomandam sa accesati toata gama de servicii oferite de Borderlink.